Aamulenkit

Jotkut tykkäävät aloittaa päivänsä reippaalla liikunnalla ja väittävät vielä jaksavansa paremmin sen ansiosta. Itse kuulun tähän joukkoon. Minulla toimii Stubbin filosofia ”Tunti liikuntaa antaa kaksi tuntia lisäenergiaa.” Puolen tunnin juoksulenkin jälkeen on koko päivän pirteä olo. Stubbin tarkkaan matematiikkaan ja lisäenergian minuuttimäärään en ota kantaa, mutta eron huomaa, kun jonakin aamuna jättää lenkin väliin. Asiasta on lisää pohdintaa lihastohtorin loistavassa blogissa http://lihastohtori.wordpress.com/2013/02/17/tyhjalla-mahalla-aamuaerobinen-j/ Lihastohtori ottaa mukaan tyhjän mahan muuttujan, mutta omalla kohdallani en ole huomannut vaikutusta sillä, syönkö aamupalan ennen vai jälkeen lenkin.

Kannattaa kokeilla, mitä voit hävitä?

-Sami

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s