Fysioterapia mainittu

Euroopan mestari, alankomaalainen Bram Som, juoksee nykyisin timanttiliigan jäniksenä. Somin mukaan fysioterapiassa käynti on olennaisen tärkeää, kun viritetään kilpaurheilijaa huippukuntoonsa. ”Nautin treenaamisesta todella paljon ja halusin jatkaa, mutta en jaksanut enää fysioterapeutilla käyntejä ja oikein syömistä, jotka ovat tärkeitä huippu-urheilijalle. Minulla on perhe ja kaksi lasta. Jouduin aina sanomaan, etten voi syödä jäätelöä tai että emme voi mennä lomalle kesällä. Aina jouduin sanomaan ei, enkä kestänyt sitä enää, Som kertoo Yle Urheilulle.”

Juoksijalle fysioterapialla on tarjottavana: tekniikkaopastusta, lihashuoltoa, harjoitteita, kivun lievitystä ja ergonomiaohjausta. Lue lisää jänisjuoksijan ajatuksista http://yle.fi/urheilu/millaista_on_elama_timanttiliigan_janiksena/7340074

-Sami

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s